Prijs:

boek:
€ 15,00
verzendkosten:
€ 5,00

totaal:
€ 20,00

Deze prijs geldt voor België en Nederland.Het boek meet 21 cm x 15 cm, bevat 123 bladzijden en is geïllustreerd met enkele foto's, klik hier om de inhoud te bekijken.

 

Klik op de afbeelding om te vergroten


   
   

 

Lees hier enkele reacties van mensen die reeds mijn boek gekocht hebben.

"Ik vind je boek erg leuk en er zit ook zo'n grappige bladwijzer in!! De opmaak van het boek is ook leuk, met die foto's erbij. Hoewel ik in de loop der tijd al heel wat kennis over konijnen heb opgedaan, blijft het leuk om erover te lezen. Sommige dingen zijn toch nog nieuw, maar andere dingen zijn o zo herkenbaar en daarom zo leuk als ze bevestigd worden!"
Els

"Mijn man noemt jouw boek al mijn “konijnenbijbel”. Helder en duidelijke taal en wat grappig, veel herkenbare situaties en gedrag van de nijnen te lezen! Ik dacht dat ik door de tijd heen al ontzettend veel van jou en mijn nijnen geleerd had, maar er is weer ontzettend veel nieuwe leerstof uit je boek te halen. Zo vond ik de berekening van de leeftijd naar de mensenleeftijd erg leuk. En wat een leuk idee de boekenlegger erbij te doen."
Petra

"Ook het boekje "101 vragen over Konijnen" bij jullie besteld, is erg leuk! Ook al denk je inmiddels al behoorlijk wat te weten over Konijnen, het levert genoeg antwoorden op vragen die jezelf nog niet had bedacht. Helemaal goed dus."
Vanessa (overgenomen uit het gastenboek van het Bunnybin winkeltje).

"Bedankt voor het boek! Er staan echt enorm leuke dingen in!! En de manier waarop jij schrijft, heel aangenaam om te lezen! Petje af!"
Nina Bockstael


"Ik wil je de complimenten geven over je boek. Echt grandioos gedaan weer!! En ook erg leuk dat je er nu een boekenlegger bij hebt gedaan. Dat is iets gemakkelijker onthouden waar je bent gebleven met snuffelen. :) "
Jolanda Mannessen

"Ik heb veel geleerd en genoten van je andere boek! Het is erg leerzaam en je schrijft heel leuk! Natuurlijk had ik ter voorbereiding wel het een en ander gelezen, maar geen van die boeken was zo informatief als jouw twee boeken!!
Jij schrijft dingen die je in andere boeken over konijnen niet terugvindt! Dank daarvoor!"
Muriël Rettschnick

Bedankt voor de boeken. heb al een halve boek uit! Ze lezen super vlot en heb echt al veel geleerd. Dat belooft voor de rest van het boek en het 2de boek! Ik zou hem echt iedereen aanraden!
Liesje Heuninckx

"Heb al meer dan de helft van jouw boek gelezen. Het is voor mij niet allemaal nieuw, maar er zijn echt wel heel veel leuke weetjes die ik erbij krijg. Ze zijn ook echt praktisch en je boekje is heel vlot geschreven. Mijn complimenten!"
Dierenarts Lies Beernaert

 

 

Naar boven