Prijs:

boek:
€ 15,00
verzendkosten:
€ 5,00

totaal:
€ 20,00

Deze prijs geldt voor België en Nederland.Het boek meet 21 cm x 15 cm, bevat 125 bladzijden en is geïllustreerd met talrijke foto's, klik hier om de inhoud te bekijken.
Daarvoor heb je Adobe Acrobat reader nodig, klik hier om te downloaden.

 

Klik op de afbeelding om te vergroten.

 

   
 
 


Lees hier enkele reacties van mensen die reeds mijn boek gekocht hebben.


“Het is een heel interessant boek. Ik heb 13 konijnen waarvan 1 jong konijn van ongeveer 12 weken. Als dat konijn bij mij zit, dan bijt hij mij altijd zachtjes. Ik kon er maar niet achter komen wat het was, in dat boek wat jij geschreven hebt, staat dat duidelijk toegelicht, er staan ook mooie foto's in. Ik heb veel konijnenboeken, maar in jouw boek staan veel wetenswaardigheden, dat ben ik nog niet tegengekomen in andere boeken.”
Stefanie Kiekens


“Hoewel ik al heel veel informatie had opgezocht over konijnen houden, ben ik heel erg blij met jouw boek! Ik vond er veel aanvullende informatie in, en ben meteen aan de slag gegaan met de goede tips (die ik vergeten was :)
Ik vind het beknopt, heel duidelijk en het draait niet rond de pot! En de foto's van jouw 2 supersterren maken het helemaal af! Echt super!”
Marieke Bertens


“Er waren zaken die ik zelf reeds had ondervonden maar nog heel veel waar ik geen weet van had, o.a. die kleine beetjes, wist ik veel waarom hij dit deed. En zoals jij al schreef: konijnen zijn gevoelig aan ons gedrag. Dank dat jij dit zo goed en erg duidelijk hebt weergegeven. Een aanrader voor wie niet vertrouwd is met konijntjes, heel boeiend.”
Nadine Goossens


“We vinden het boek zeer geslaagd, alles wat konijnenbaasjes zouden moeten weten staat kort en bondig maar zeer duidelijk in het boek, wij hebben er trouwens ook nog wat van kunnen opsteken!”
Caroline en Eveline Verheyen van Het Knabbelthuisje


"Een dikke 11/10 krijg je van mij! Vlot en duidelijk geschreven, goede lay-out en keuze lettertype, géén moeilijke zinnen of onduidelijke woorden, niks langdradig of buiten de kwestie geklets, gewoon klets boem patat :de feiten op een dienblad... wat 'k ook goed vond: je herhaalt vaak wat belangrijk is, bvb plantenspuit niet richten op oog/oor, dit is érg belangrijk en hopelijk knoopt de lezer (bij meermaals lezen) deze boodschap ook goed in de oren! Corina: ne dikke pluim voor dit geweldig informatief én interessant werk!"
Anja Reijngoud

"Tis echt een prachtig boek, met leuke weetjes, en het leest heel gemakkelijk."
Koen Hanssens

"Ik vind het een erg leuk boek! Hoewel ik als jarenlange konijnenbezitter al best veel weet over konijnen, is het tóch heel erg leuk om sommige dingen weer opnieuw te lezen. Juist omdat het zo herkenbaar is. Maar ik heb op het gebied van koppelen en rangorde nog wel wat van je boek opgestoken. En ook andere dingen die ik nog niet wist. En de foto's zijn ook enig. Jammer dat er niet méér in staan! :-) En die op de achterkant van de kaft is heel toepasselijk!"
Els

"Mijn complimenten voor de vlotte en duidelijke schrijfstijl. Goede opbouw ook met samenvattende stukjes en leuk om te lezen. Het is een superboek voor iedereen die konijnen heeft of wil aanschaffen. Veel succes met je werk en ik zal je boek zeker aanbevelen!"
Cecile Collast

"Heel vlot geschreven, to the point en het zou eigenlijk verplicht leesvoer moeten zijn voor konijnenhouders of mensen die er nog maar aan willen denken om er eentje in huis te halen. Het kan zo veel stomme fouten voorkomen… Ik kijk al uit naar een tweede hoor. ;)"
Stephanie Van Velthoven

"Ik vond jouw boek de moeite, klaar en duidelijk, maar toch aangenaam om te lezen, super gedaan!"
Dierenarts Inge Boere

"Ik weet zeker dat ik niet de enige ben die tig boekjes zocht en daar slechts info vond over voeding (vaak ook niet goede voeding), rassen en een beetje geschiedenis. Waar het mij en vele anderen om gaat is hoe zit een konijn in elkaar, wat doet hij normaal en hoe gedraag ik me zodat het konijn mij niet als bedreigend ziet, maar als iets positiefs. Dat is wat ik in jouw boekje wel kan vinden!
Nogmaals dank voor een boek waar velen al lang naar zochten en vele konijnen bij gebaat zijn."
Ria

"Ik vind het erg leuk, dat je zo'n boek hebt geschreven, er was echt een gat in de markt; er is veel te weinig bekend over het omgaan met konijnen. Je geeft in je boek geeft veel waardevolle informatie; veel is herkenbaar en ook gewoon leuk om te lezen."
Tineke Boterenbrood

"Het is echt aangenaam om te lezen. Super hoe je het allemaal beschrijft :). Er staan heel veel goede tips in, ik heb dan ook al veel geleerd."
Björn C.

"Eindelijk eens een keer een boek over konijnen die niet zo is als alle andere boeken. Ik vond hem erg leerzaam en leuk om te lezen. Veel dingen zijn ook wel erg herkenbaar. Boeiend van begin tot eind."
Veronique Heslinga

"Een boek dat toch anders is dan elk ander boek over konijnen omdat je door het lezen van dit boek een beter inzicht krijgt over het gedrag van een konijn en zeker voor beginnende liefhebbers. Ook ik heb er heel wat van opgestoken."
Hobbyfokker Ivan Maes

 

Naar boven